14. apr. 2021

Vis frem jobbmuligheter på egen hjemmeside

Bruk hjemmesiden til å rekruttere.

Bedriftens hjemmesider og Facebooksider besøkes av folk som er interessert i dere og det dere driver med/leverer. Det er stor sannsynlighet for at mange av de også kunne tenkt seg å jobbe hos dere. Eller kanskje de kjenner noen som passer bra?

Det er enkelt å legge ut listen over ledige jobber fra Karriere.no inn på din hjemmeside. Den er alltid oppdatert og alltid oversiktlig. Alle søknader og HINT kommer tilbake til din bedriftsprofil på Karriere.no.

Registrer din bedrift på Karriere.no. Dette er en del av din KarriereKonto!

Her er noen eksempler fra våre kunder (klikk på navnet for å åpne siden):

Hansa Borg
Intership
Gabler
Nordlandsforskning
Hauer Trucking
TT-teknikk

Slik ser det ut hos Hansa Borg bryggerier

Hansa Borg


Trippel effekt
Bedrifter bruker tid og krefter på å lage bra hjemmesider. Og har kanskje også investert i SEO og Google-annonsering. Alt for å trekke til seg kunder.
Ledige jobber og fremtidige jobbmuligheter gir da en trippel effekt. Det er interessant innhold for de som besøker dere, det viser hvem dere er og trekker til seg søkere eller personer som legger igjen CV-en sin.

Integrasjon med hjemmeside og facebooksider
Ledige jobber er alltid interessant. Derfor tilbyr vi alle våre kunder en enkel måte å få ut annonsen på egne hjemmesider. Det gjøres via en iframe eller en XML-feed. (Hvis du ikke vet hva en iframe er? Ta det med ro, de som har laget hjemmesiden vet og fikser det.) 

Integrasjonen med hjemmesiden og facebooksiden koster ikke noe ekstra!

Registrer din bedrift her!