• Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    13.07.2020
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    7514, STJØRDAL
    STJØRDAL
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    2996086
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 23.06.2020
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Forsvaret

Er du en aktiv leder som  trives med et høyt arbeidstempo?

Da er kanskje du den vi ønsker som vår nye kjøkkensjef. Gjesteopplevelsen kan ikke bli bedre enn medarbeideropplevelsen. Vi søker derfor etter deg som forstår at engasjerte medarbeidere er nøkkelen til gode resultater. For den rette er dette en unik mulighet til å lede og videreutvikle et kjøkken hvor involvering, støtte og tydelig kommunikasjon, gjør at medarbeidere blir trygge på sine oppgaver og at gjestene får sunn og velsmakende mat.

Stillingen er krevende og det forventes stor grad av tilstedeværelse innenfor tidsrommet tjenesteleveransene pågår. Ved større arrangementer og øvelser vil stedlig deltakelse være en nøkkelfaktor for å utøve god ledelse. Kjøkkenet på Værnes serverer 3-4 måltider pr dag til 3-500 spisegjester.

Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.

Arbeidsoppgaver
  • Hovedoppgaven i stillingen er å ivareta den daglige driften av forpleiningstjenesten i Værnes garnison
  • Planlegge, lede og gjennomføre produksjonen av forpleiningstjenesten, herunder tilrettelegge menyer innenfor ernæringsmessige, økonomiske og kvalitetsmessige krav
  • Gjennomføre interne kontrollsystemer, budsjettplanlegging, oppfølging og kontroll av utgifter og regnskap, rammeavtaler, leveranser og kundeoppfølging
  •  Ivareta kjøkkenets materiell
  •  Sikre nødvendig bemanning og rasjonell drift med tilgjengelige ressurser
  •  Ivareta arbeidsmiljø og følge opp regelverk innen HMS
  •  Utøve rollen som linjeleder (personalansvar for 20-25 personer), herunder oppfølging av eget personell, veiledning av lærlinger med oppfølging av læreplaner og pålagte konsepter og utarbeide arbeidsplaner (skift/turnus)
Kvalifikasjoner

Krav:

  • Fagbrev som institusjonskokk/restaurantkokk
  • Universitets-/høyskoleutdanning innen relevante fagområder (kostholdsøkonom, administrasjon/ledelse, økonomi)
  • Annen utdanning og lang relevant tjenesteerfaring vil etter vurdering kunne kompensere for manglende formell utdanning
  • Erfaring med personalledelse
  • Gode datakunnskaper og relevant tjenesteerfaring fra institusjonskjøkken
  • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
  • Førerkort kl B
  • Søkere må ha god helse og kunne fremlegge tilfredsstillende helseattest på forespørsel
  • Må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig før tiltredelse

Ønskelig:

  • Erfaring fra offentlig forvaltning
  • Gjennomført førstegangstjeneste

    All utdanning og erfaring må dokumenteres
Personlige egenskaper
  • Gode samarbeidsevner
  • Gode lederegenskaper - du kjenner dine styrker og begrensninger og kan bruke dette i situasjonsbestemt ledelse
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Helhetsoversikt
  • Du takler høyt tempo , samtidig som du evner å ta selvstendige avgjørelser
Vi tilbyr
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Gode pensjons- og velferdsordninger, blant annet trening i arbeidstiden og egen bedriftshelsetjeneste
  • Arbeidstid er 37,5 t/uken ekskl matpause
  • Fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter Statens lønnsregulativ som kjøkkensjef, kode 1124, ltr 57-64, brutto kr 504 700 -  kr 573 100,- pr år, avhengig av kvalifikasjoner. Det trekkes 2% lovbestemt     innskudd til Statens pensjonskasse

- Noe reisevirksomhet må påregnes

 

  • Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    13.07.2020
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    7514, STJØRDAL
    STJØRDAL
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    2996086
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 23.06.2020