Bedrift
ForsvaretSøknadsfrist
13.07.2020Ansettelsesform
workTime.HeltidUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
7514, STJØRDAL
STJØRDAL
Antall stillinger
1karriere-kode
2996086Se her for andre jobber fra Forsvaret
- Oppdatert 23.06.2020
Utgått annonse
Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert
Forsvaret
Er du en aktiv leder som trives med et høyt arbeidstempo?
Da er kanskje du den vi ønsker som vår nye kjøkkensjef. Gjesteopplevelsen kan ikke bli bedre enn medarbeideropplevelsen. Vi søker derfor etter deg som forstår at engasjerte medarbeidere er nøkkelen til gode resultater. For den rette er dette en unik mulighet til å lede og videreutvikle et kjøkken hvor involvering, støtte og tydelig kommunikasjon, gjør at medarbeidere blir trygge på sine oppgaver og at gjestene får sunn og velsmakende mat.
Stillingen er krevende og det forventes stor grad av tilstedeværelse innenfor tidsrommet tjenesteleveransene pågår. Ved større arrangementer og øvelser vil stedlig deltakelse være en nøkkelfaktor for å utøve god ledelse. Kjøkkenet på Værnes serverer 3-4 måltider pr dag til 3-500 spisegjester.
Stillingen er ledig for snarlig tiltredelse.
- Hovedoppgaven i stillingen er å ivareta den daglige driften av forpleiningstjenesten i Værnes garnison
- Planlegge, lede og gjennomføre produksjonen av forpleiningstjenesten, herunder tilrettelegge menyer innenfor ernæringsmessige, økonomiske og kvalitetsmessige krav
- Gjennomføre interne kontrollsystemer, budsjettplanlegging, oppfølging og kontroll av utgifter og regnskap, rammeavtaler, leveranser og kundeoppfølging
- Ivareta kjøkkenets materiell
- Sikre nødvendig bemanning og rasjonell drift med tilgjengelige ressurser
- Ivareta arbeidsmiljø og følge opp regelverk innen HMS
- Utøve rollen som linjeleder (personalansvar for 20-25 personer), herunder oppfølging av eget personell, veiledning av lærlinger med oppfølging av læreplaner og pålagte konsepter og utarbeide arbeidsplaner (skift/turnus)
Krav:
- Fagbrev som institusjonskokk/restaurantkokk
- Universitets-/høyskoleutdanning innen relevante fagområder (kostholdsøkonom, administrasjon/ledelse, økonomi)
- Annen utdanning og lang relevant tjenesteerfaring vil etter vurdering kunne kompensere for manglende formell utdanning
- Erfaring med personalledelse
- Gode datakunnskaper og relevant tjenesteerfaring fra institusjonskjøkken
- Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
- Førerkort kl B
- Søkere må ha god helse og kunne fremlegge tilfredsstillende helseattest på forespørsel
- Må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig før tiltredelse
Ønskelig:
- Erfaring fra offentlig forvaltning
- Gjennomført førstegangstjeneste
All utdanning og erfaring må dokumenteres
- Gode samarbeidsevner
- Gode lederegenskaper - du kjenner dine styrker og begrensninger og kan bruke dette i situasjonsbestemt ledelse
- Gode kommunikasjonsevner
- Helhetsoversikt
- Du takler høyt tempo , samtidig som du evner å ta selvstendige avgjørelser
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
- Gode pensjons- og velferdsordninger, blant annet trening i arbeidstiden og egen bedriftshelsetjeneste
- Arbeidstid er 37,5 t/uken ekskl matpause
- Fleksibel arbeidstid
- Lønn etter Statens lønnsregulativ som kjøkkensjef, kode 1124, ltr 57-64, brutto kr 504 700 - kr 573 100,- pr år, avhengig av kvalifikasjoner. Det trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse
- Noe reisevirksomhet må påregnes
Bedrift
ForsvaretSøknadsfrist
13.07.2020Ansettelsesform
workTime.HeltidUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
7514, STJØRDAL
STJØRDAL
Antall stillinger
1karriere-kode
2996086Se her for andre jobber fra Forsvaret
- Oppdatert 23.06.2020