Detaljer

  • Bedrift
    Coop Norge SA
  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Sted:
    Fauske, Nordland
  • Stillingstype:
    Helg
  • Bransje:
    Varehandel Engros
  • Utdanningskrav:
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring:
    Ønskelig
  • Fylke:
    Nordland
  • Arbeidssted:
    Fauske, Nordland
  • Land:
    NORGE
  • Antall stillinger:
    1
  • karriere-kode:
    2433932
  • Se her for andre jobber fra Coop Norge SA

Avdelingsleder ekspedisjon til Goman Bakeri Nordland

Vi etablerer oss og bygger nytt bakeri på Fauske i Nordland. Til å lede vår ekspedisjons-avdeling søker vi en strukturert leder med erfaring fra næringsmiddelområdet. Rett kandidat har ledererfaring, gjerne med kjennskap til planlegging og logistikk, og er en trygg og tydelig leder. Avdelingsleder ekspedisjon har det daglige ansvaret for ekspedisjonen. 

Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Emballere og pakke brød og bakervarer gjennom god forvaltning av egen avdeling og medarbeidere.
  • Lede og gjennomføre effektiv ekspedering, med høye krav til leveringssikkerhet.
  • Planlegge for stabile leveranser av daglige bestillinger, kampanjer og ved sesonger.
  • Sikre effektiv drift, med gode bemanningsplaner og skiftordninger innenfor gjeldende lover og regler.
  • Påse at produktene lages i henhold til resepter, og innenfor gjeldende regler for matsikkerhet.
  • Jevnlig kontakt og planlegging med ekstern transportør for å sikre optimal distribusjon og rutestruktur.
  • Bidra til at bakeriets strategi er kjent og etterleves i egen avdeling, samt at økonomiske mål nås.
  • Holde kontroll på emballasjelager og gjøre varebestilling i henhold til sortimentslister og behov.
  • Sikre at bakeriets rutiner tilknyttet HMS, kvalitet og matsikkerhet er kjent og etablert i avdelingen.
  • Daglig renhold og rydding av egen avdeling i henhold til krav og instrukser.
  • Oppfølging av medarbeidere, gjennomføre medarbeidersamtaler og sykefraværsoppfølging.
  • Påse at avdelingen har rett kompetanse, og at alle medarbeidere har fått tilstrekkelig opplæring.

Den ønskede kandidaten har:

  • Utdannelse innen næringsmiddelområdet er en fordel, men ikke et krav.
  • Solid arbeidserfaring, gjerne fra næringsmiddelpakking eller logistikk. Erfaring fra bakeri tillegges vekt.
  • Ledererfaring, gjerne fra bakerivirksomhet.
  • Kunnskap om matsikkerhet og næringsmiddelproduksjon, samt kjennskap til lover og forskrifter for HMS.
  • God kunnskap og erfaring i bruk av dataverktøy.
  • En strukturert arbeidsmåte og gode kommunikasjonsevner.

Stillingen rapporterer til bakerisjef, og inngår i bakeriets ledergruppe.